نوشته شده توسط : saeedi

قرار دادن نان های داغ روی هم، باعث کپک زدگی، بیات شدن و فساد زود هنگام نان می شود.قبل از سرد شدن کامل، نان ها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک یا سفره بگذارید.خرید نان بیش از نیاز روزانه، یکی از علت های افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید.
از خوردن نان سبوس دار غافل نشوید. مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد.قرار دادن نان در یخچال، روند بیات شدن نان را سرعت می بخشد (زیرا تغییرات نان در دمای ۴ درجه سریع تر انجام می شود). هنگام خرید نان حتماً یک سفره پارچه ای به همراه داشته باشید.اگر تصمیم به نگه داری طولانی مدت نان دارید باید قبل از قرار دادن نان داخل فریزر آن را خنک کنید سپس در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید.
 




:: موضوعات مرتبط: خانه و سبک زندگی , ,
:: برچسب‌ها: روش صحیح نگه داری نان ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: