بومرنگ (به انگلیسی: boomerang) یک سلاح و ابزار شکار و وسیله پرتابی است که عمدتا بومیان استرالیا از ان استفاده میکردند.
ساختار بومرنگ تا حدودی شبیه به یالهای هواپیماست.به صورتی که یک طرف ان قوص دار و یک طرف ان مسطح ساخته میشود. این وسیله برای بازگشت از فرایند گریز از مرکز و قوانین فشار هوا استفاده میکند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
بومرنگ ,
,
خرید بومرنگ ,
,
فروش بومرنگ ,
,
خرید اینترنتی بومرنگ ,
,
خرید آنلاین بومرنگ ,
,
وسیله ی پرتابی ,
,
وسیله ی بازی کودکان ,
,
بازی کودکانه ,
,
بومرنگ رنگی ,
,
بومرنگ پلاستیکی ,
فروش بومرنگ ,
خرید اینترنتی بومرنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 خرداد 1398 |
نظرات ()
شناسه محصول: 2189
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
ادکلن EveryOne ,
خریدادکلن EveryOne ,
خرید اینترنتی ادکلن EveryOne ,
فروش ادکلن EveryOne ,
فروش پستی ادکلن EveryOne ,
فروش اینترنتس ادکلن EveryOne ,
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 خرداد 1398 |
نظرات ()
خواص سیب
خواص سیب
خواص سیب-سیب، یکی از سلامت بخشترین خوراکیهای اطراف ما محسوب میشود. از زمانهای گذشته مردم جهان علاقهی فراوانی به میوهها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوهی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.سیب یکی از میوههایی است که قبل از دیگر میوهها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانهی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوشبختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... میباشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
خواص سیب ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 |
نظرات ()
آب آلبالو خطر بیماریهای قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش میدهد. نوشیدن این آبمیوه، درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش میدهد و همچنین نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک میکند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
3 خاصیت فوقالعادهی آب آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 |
نظرات ()
خواص میگو
میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش میدهد در حالی که میتوان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنیای مانند آب لیموترش تازه به آن، وعده غذایی کمکالری و در عین حال مغذیای داشت.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
پنج خاصیت میگو ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 |
نظرات ()
آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا میچسبد، اما دانشمندان میگویند برای حفظ خواص مغذی هندوانه بهتر است آن را درجه حرارت اتاق نگهداری و مصرف کرد.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
آشنایی با خواص هندوانه ,
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 |
نظرات ()
علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در درک این مطلب که فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار می آیند بسیار ضروری است .
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
با فرآورده های غذایی پروبیوتیک آشنا شویم ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 |
نظرات ()
در میان نذریهای متداول در تاسوعا و عاشورا، خورش قیمه از همه رایجتر است و همهساله در این ایام، حجم زیادی از این غذای خوشعطر تهیه و طبخ میشود. این خورش اصیل در گوشه و کنار کشورمان به شیوههای مختلفی تهیه میشود؛
مثلا گیلانیها معمولا به آن دارچین اضافه میکنند و تبریزیها گرد لیمو و ادویهای متشکل از دارچین، میخک، فلفل سیاه و فلفل بهار. جنوبیها به جای لپه از نخود استفاده میکنند و بیش از برنج، خورش میخورند. بعضیها روی قیمهشان خلال سرخ شده سیبزمینی میریزند و بعضی دیگر، آن را با بادمجان و کمی غوره میل میکنند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه قیمه نذری ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 |
نظرات ()
دلار مخلوطى است از سبزى هاى معطر با مقدارى نمك كه در گیلان آن را بجاى نمك با میوه هاى ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سیب ترش و مخصوصا با خیار مى خورند. همچنین مخلوطى از دلار با شكر و سركه با كاهو صرف مى شود. ضمنا گوجه سبز ترش را در ظرفى بزرگ یا طشت مى شكنند یا له مى كنند با دلار مخلوط كرده و مى خورند كه آلوچه دشكن نامیده می شود و بسیار خوشمزه است .
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه دلار غذای شمالی ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروش بومرنگ
کلیک کنید
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
استخدام ,
حوادث ,
بیماری ها و راههای درمان ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروش بومرنگ
کلیک کنید
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
استخدام ,
حوادث ,
بیماری ها و راههای درمان ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 |
نظرات ()
برلیانت بزرگمهر اظهار داشت: مصرف روزانه 2 تا 4 واحد میوه برای همه افراد ضروری است.
این مشاور تغذیه و رژیم درمانی هر واحد میوه را در مورد میوههای متوسطی مثل سیب، هلو و پرتقال یک عدد از آن و برای میوههای کوچک و ریز مثل انگور، توت و شاتوت نصف لیوان در نظر گرفت.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
بهداشت و سلامتی ,
تغذیه سالم ,
,
:: برچسبها:
جایگزین مناسب برای دسرهای چرب و شیرین ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
فروش انواع ادکلن,لباس زیر,بازی و سرگرمی,
کلیک کنید
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
شستو شو,نظافت,لکه گیری ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
متفرقه ,
ارایشی ,
لوازم ارایشی ,
ارایش صورت ,
ارایش مو ,
سلامت پوست ,
سلامت مو ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
برای زندگی بهتر ,
استخدام ,
حوادث ,
بهداشت و سلامتی ,
بیماری ها و راههای درمان ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
داروهای گیاهی و طب سنتی ,
بهداشت بانوان ,
بهداشت کودکان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1391 |
نظرات ()
بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کردهاند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتیاشان کمک کنند.
برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
آشنایی با برخی از خواص نمک دریایی ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
خواص سبزی خوردن
کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
شناخت گوشت
يك آشپز ماهر مجرب اولاً گوشت را بايد بشناسد و ثانياً از هر نوع گوشتي برش مناسب را براي تهيه غذاي مورد نظر انتخاب كند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
كباب و شناخت گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
هر ماده غذایی را بعد از خرید و قبل از گذاشتن در یخچال نباید شست .
خیلی از افراد عادت دارند به محض خرید انواع محصولات غذایی از نوشابه و سس گرفته تا میوه و سبزی، ابتدا آنها را بشویند و سپس داخل یخچال قرار دهند .
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
چه خوراک هایی را نباید شست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
غذا خوردن علاوه بر لذت آور بودنش، كار روزمره هر خانوادهاي است. بر همين اساس طبخ و پختن غذا از كارهاي هميشگي خانمهاي خانه محسوب ميشود.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
پلو ؛ كته يا آبكش ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
یکی از میو های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار است که بر گرفته از شکل ظاهری آن است.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
خواص میوه رامبوتان ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
بهترین نوع مصرف شیره که برای همهی مزاجها مناسب میباشد، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
ویژگیها و خواص غذایی شیره خرما ,
:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1391 |
نظرات ()
طرز تهیه :
به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آوریدوسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
مربای به با عسل(پخته) ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
شیر
دو پیمانه
آب
یک پیمانه
شکر
۱/۴ پیمانه
گل محمدی
۱/۴ پیمانه
آرد
نصف پیمانه
طرز تهیه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مربای گل پالدو ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
کره نرم شده
1 فنجان
شکر قهوه ای
یک دوم فنجان
آرد
2 و نیم فنجان
کمپوت زردآلو
2 سوم فنجان
تخم مرغ
4 عدد
شکر قهوه ای
1 و نیم فنجان
پودر کاکائو (بدون شکر)
1 چهارم فنجان
وانیل
2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
گردوی تفت داده شده
3 فنجان
شکلات تلخ و شیرین (خردشده)
8 اونس
کره
3 قاشق غذاخوری
شربت ذرت
1 قاشق غذاخوری
رُم
1 قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه)
حدود 40 نصفه
طرز تهیه :
1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش شیرینی پزی ,
,
:: برچسبها:
گردویی اتریشی ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
در روز عید مردم که برای عید و بازدید به خانه های هم می روند، این شیرینی را به مناسبت آنکه فصل سرما باشد یا گرما با نوشیدنی گرم یا سرد میل می کنند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش شیرینی پزی ,
,
:: برچسبها:
شیرینی مخصوص عید فطر در عراق ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
جگر گوسفند
۱ عدد
سيب زميني
۲ عدد
گوجه فرنگي
۴ عدد
پياز داغ
۴ قاشق غذا خوري
نمك و زرد چوبه و فلفل
به ميزان لازم
جعفري خرد شده
۴ قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهيه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه قورمه جگر ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
جگر گوسفند
۱ عدد
سيب زميني
۲ عدد
گوجه فرنگي
۴ عدد
پياز داغ
۴ قاشق غذا خوري
نمك و زرد چوبه و فلفل
به ميزان لازم
جعفري خرد شده
۴ قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهيه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه قورمه جگر ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
شستو شو,نظافت,لکه گیری ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
متفرقه ,
ارایشی ,
لوازم ارایشی ,
ارایش صورت ,
ارایش مو ,
سلامت پوست ,
سلامت مو ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
برای زندگی بهتر ,
استخدام ,
حوادث ,
بهداشت و سلامتی ,
بیماری ها و راههای درمان ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
داروهای گیاهی و طب سنتی ,
بهداشت بانوان ,
بهداشت کودکان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
ارایشی ,
روانشناسی و زندگی ,
استخدام ,
حوادث ,
بهداشت و سلامتی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
دسر خورده شیشه ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1391 |
نظرات ()
این شیرینی تر و کمچرب، بدون تخممرغ تهیه میشود.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 9 نفر:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1391 |
نظرات ()
همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر با نان جو استفاده شود دارای 22 تا 24 گرم فیبر است.
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
غذایی فوق العاده رژیمی برای کسانی که می خواهند لاغر شوند ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
سينه مرغ
300 گرم
جعفري خردشده
150 گرم
قارچ خردشده
100 گرم
رب گوجهفرنگي
دو قاشق سوپخوري
آرد گندم
دو قاشق سوپخوري
آبليمو
سه قاشق سوپخوري
زرشك
200 گرم
پياز
يك عدد
هويج
100 گرم
سيبزميني
80 گرم
روغن مايع
نصف پيمانه
نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ زرشک :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه سوپ زرشک ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
میگو جایگزین مغذی و لذیذی برای پروتئین گوشتهای قرمز است که نسبت به آنها در وزن مساوی، دارای کالری و چربی اشباع (جامد) کمتری میباشد.
مواد مغذی میگو
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
میگو و نکاتی دربارهی آن ,
:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
صفحه قبل 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد