طرز تهیه خورش كدو و آلبالو
نوشته شده توسط : saeedi


پخت خورش کدو سبز و آلبالو , طرز پخت خورش کدو سبز

مواد لازم :

 گوشت  ۴۰۰ گرم
 کدو سبز  ۱۰ الی ۱۲ عدد
 آلبالو  ۴۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق مربا خوری
 نمک و زردچوبه  به قدر کافی
روغن برای سرخ کردن
دارچین به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه خورش كدو و آلبالو  :
گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .




:: موضوعات مرتبط: اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه خورش كدو و آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: