نوشته شده توسط : saeedi

 

طرز تهیه مارچوبه با ژامبون, پخت مارچوبه با ژامبون
مواد لازم برای ۶ نفر:

 ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶  ورق 
کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط
سس مایونز  ۱ لیوان
نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد
برگ مغز کاهو  به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند

طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.




:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش انواع غذا , ,
:: برچسب‌ها: روش پخت مارچوبه با ژامبون ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: