![سوپ زرشک, نحوه پخت سوپ زرشک سوپ زرشک, نحوه پخت سوپ زرشک](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1151.jpg)
مواد لازم :
سينه مرغ |
300 گرم |
جعفري خردشده |
150 گرم |
قارچ خردشده |
100 گرم |
رب گوجهفرنگي |
دو قاشق سوپخوري |
آرد گندم |
دو قاشق سوپخوري |
آبليمو |
سه قاشق سوپخوري |
زرشك |
200 گرم |
پياز |
يك عدد |
هويج |
100 گرم |
سيبزميني |
80 گرم |
روغن مايع |
نصف پيمانه |
نمك و فلفل |
به ميزان لازم |
طرز تهيه سوپ زرشک :
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم. سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين ميكنيم .
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه سوپ زرشک ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0