نوشته شده توسط : saeedi


:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: ماست معمولی یا پروبیوتیک!؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

  

 فواید آب آلبالو , خواص آلبالو

 

آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد. نوشیدن این آب‌میوه، درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش می‌دهد و همچنین نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: 3 خاصیت فوق‌العاده‌ی آب آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

فواید میگو , طبخ میگو

خواص میگو

میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد در حالی که می‌توان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنی‌ای مانند آب لیموترش تازه به آن، وعده غذایی کم‌کالری و در عین حال مغذی‌ای داشت.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: پنج خاصیت میگو ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

 

خواص هندوانه, خواص داروئی هندوانه, مواد داخل هندوانه, از هندوانه چه می دانی

 

 

آشنایی با خواص هندوانه خوردن یک برش هندوانه سرد در گرمای تابستان واقعا می‌چسبد، اما دانشمندان می‌گویند برای حفظ خواص مغذی هندوانه بهتر است آن را درجه حرارت اتاق نگهداری و مصرف کرد.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: آشنایی با خواص هندوانه ,
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

طرز تهیه ماست پروبیوتیک , فرآورده های پروبیوتیکی

 

علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در درک این مطلب که فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار می آیند بسیار ضروری است .



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: با فرآورده های غذایی پروبیوتیک آشنا شویم ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

پخت رول مرغ , طرز تهیه انواع غذا با مرغ


مواد لازم :



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش انواع غذا , ,
:: برچسب‌ها: رول مرغ و اسفناج ,
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

طرز تهیه مارچوبه با ژامبون, پخت مارچوبه با ژامبون
مواد لازم برای ۶ نفر:


:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش انواع غذا , ,
:: برچسب‌ها: روش پخت مارچوبه با ژامبون ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

روش پخت قیمه نذری , علت خوش طعم شدن قیمه نذری

در میان نذری‌های متداول در تاسوعا و عاشورا، خورش قیمه از همه رایج‌تر است و همه‌ساله در این ایام، حجم زیادی از این غذای خوش‌عطر تهیه و طبخ می‌شود. این خورش اصیل در گوشه و کنار کشورمان به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود؛
مثلا گیلانی‌ها معمولا به آن دارچین اضافه می‌کنند و تبریزی‌ها گرد لیمو و ادویه‌ای متشکل از دارچین، میخک، فلفل سیاه و فلفل بهار. جنوبی‌ها به جای لپه از نخود استفاده می‌کنند و بیش از برنج، خورش می‌خورند. بعضی‌ها روی قیمه‌شان خلال سرخ شده سیب‌زمینی می‌ریزند و بعضی دیگر، آن را با بادمجان و کمی غوره میل می‌کنند.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش انواع غذا , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه قیمه نذری ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

مواد لازم برای تهیه دلار, طرز تهیه دلار

 

دلار مخلوطى است از سبزى هاى معطر با مقدارى نمك كه در گیلان آن را بجاى نمك با میوه هاى ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سیب ترش و مخصوصا با خیار مى خورند. همچنین مخلوطى از دلار با شكر و سركه با كاهو صرف مى شود. ضمنا گوجه سبز ترش را در ظرفى بزرگ یا طشت مى شكنند یا له مى كنند با دلار مخلوط كرده و مى خورند كه آلوچه دشكن نامیده می شود و بسیار خوشمزه است .

مواد لازم :



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش انواع غذا , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه دلار غذای شمالی ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

 

درست کردن نوقا , شیرینی لوکا

نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

 

 

مواد لازم :



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , اموزش شیرینی پزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی نوقا ,
:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1391 | نظرات ()