مواد لازم :
سينه مرغ
يك عدد
پياز بزرگ
يك عدد
قارچ ورقه شده
100 گرم
جوانه ماش
100 گرم
سير
دو حبه
نمك، فلفل، سس خردل و روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه ی خوراک مرغ و جوانه ماش ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.
طرز تهیه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم : برای 3 نفر
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی ) ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه اسکالپ میگو ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه خورش كدو و آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه اسکاچ مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
● طبخ غذا در حرارت بالا:
ویتامین C موجود در میوه و سبزیجات بر اثر حرارت پخت(کمپوتها) به شدت آسیب می بیند و افرادی که بر اثر مشکلات معده و دستگاه گوارش دائما از سبزی های پخته شده استفاده می کنند، اگر سبزی ها را در حرارت بالا طبخ کنند، قسمت اعظمی از کل ویتامین های موجود در آنها از دست می رود و دیگر مصرف آنها نمی تواند نیازهای ضروری شان را تامین کند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
چه طور غذا بپزیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید . اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه ای را از قابلمه ای كه روی گاز دارید كوچكتر انتخاب كنید و روی اسفناج قرار دهید . با این كار اسفناج از ظرف بالا نمی آید.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
پختن اسفناج ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
مرغ تازه معمولاً بدون بو است، دارای رنگ شفاف و براق است.
مجید محرابی توانا، با تأکید بر مصرف بیشتر گوشت سفید (مرغ و ماهی) به جای گوشت قرمز، اظهار کرد: در صورتی که مرغ از فروشگاههای معتبر تهیه شود و در کشتارگاههای مجاز زیر نظر متخصصان بهداشت و دامپزشکی ذبح شود مصرف آن جای هیچگونه نگرانی ندارد.
وی در مورد احتمال آلودگی و فساد گوشت مرغ در فروشگاهها توضیح داد: هر ماده غذایی که تغییر رنگ و بو بدهد تا حدودی مشخص کننده فاسد شدن آن است.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
,
:: برچسبها:
در هنگام خرید مرغ دقت کنید ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله
●● در مورد ساندویچ، پیتزا و سوفله به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
نکاتی برای انواع ساندویچ ,
پیتزا و سوفله ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کوفته ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کوفته ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مرغ با پرتقال و ادویههای پر خاصیت، غذایی خوشمزه، دلچسب و سالم است که خانواده شما را شاداب نگه میدارد.
مناسب برای : 4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
نیم كیلو
گوشت ران گوسفند
2 عدد
كرفس متوسط
نیم كیلو
نعنا و جعفری
2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ كرده
یك استكان
آبلیمو یا آب نارنج
به قدر كافی
نمك و فلفل
طرز تهیه:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
خورش كرفس ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1391 |
نظرات ()