هر ماده غذایی را بعد از خرید و قبل از گذاشتن در یخچال نباید شست .
خیلی از افراد عادت دارند به محض خرید انواع محصولات غذایی از نوشابه و سس گرفته تا میوه و سبزی، ابتدا آنها را بشویند و سپس داخل یخچال قرار دهند .
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
چه خوراک هایی را نباید شست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
غذا خوردن علاوه بر لذت آور بودنش، كار روزمره هر خانوادهاي است. بر همين اساس طبخ و پختن غذا از كارهاي هميشگي خانمهاي خانه محسوب ميشود.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
پلو ؛ كته يا آبكش ,
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
یکی از میو های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار است که بر گرفته از شکل ظاهری آن است.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
خواص میوه رامبوتان ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
بهترین نوع مصرف شیره که برای همهی مزاجها مناسب میباشد، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
ویژگیها و خواص غذایی شیره خرما ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1391 |
نظرات ()
طرز تهیه :
به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آوریدوسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
مربای به با عسل(پخته) ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
شیر
دو پیمانه
آب
یک پیمانه
شکر
۱/۴ پیمانه
گل محمدی
۱/۴ پیمانه
آرد
نصف پیمانه
طرز تهیه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مربای گل پالدو ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
کره نرم شده
1 فنجان
شکر قهوه ای
یک دوم فنجان
آرد
2 و نیم فنجان
کمپوت زردآلو
2 سوم فنجان
تخم مرغ
4 عدد
شکر قهوه ای
1 و نیم فنجان
پودر کاکائو (بدون شکر)
1 چهارم فنجان
وانیل
2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
گردوی تفت داده شده
3 فنجان
شکلات تلخ و شیرین (خردشده)
8 اونس
کره
3 قاشق غذاخوری
شربت ذرت
1 قاشق غذاخوری
رُم
1 قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه)
حدود 40 نصفه
طرز تهیه :
1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش شیرینی پزی ,
,
:: برچسبها:
گردویی اتریشی ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
در روز عید مردم که برای عید و بازدید به خانه های هم می روند، این شیرینی را به مناسبت آنکه فصل سرما باشد یا گرما با نوشیدنی گرم یا سرد میل می کنند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش شیرینی پزی ,
,
:: برچسبها:
شیرینی مخصوص عید فطر در عراق ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
جگر گوسفند
۱ عدد
سيب زميني
۲ عدد
گوجه فرنگي
۴ عدد
پياز داغ
۴ قاشق غذا خوري
نمك و زرد چوبه و فلفل
به ميزان لازم
جعفري خرد شده
۴ قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهيه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه قورمه جگر ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
جگر گوسفند
۱ عدد
سيب زميني
۲ عدد
گوجه فرنگي
۴ عدد
پياز داغ
۴ قاشق غذا خوري
نمك و زرد چوبه و فلفل
به ميزان لازم
جعفري خرد شده
۴ قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهيه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه قورمه جگر ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
شستو شو,نظافت,لکه گیری ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
متفرقه ,
ارایشی ,
لوازم ارایشی ,
ارایش صورت ,
ارایش مو ,
سلامت پوست ,
سلامت مو ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
برای زندگی بهتر ,
استخدام ,
حوادث ,
بهداشت و سلامتی ,
بیماری ها و راههای درمان ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
داروهای گیاهی و طب سنتی ,
بهداشت بانوان ,
بهداشت کودکان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
ارایشی ,
روانشناسی و زندگی ,
استخدام ,
حوادث ,
بهداشت و سلامتی ,
جالب و خواندنی ,
عاشقانه ها ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
دسر خورده شیشه ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1391 |
نظرات ()
این شیرینی تر و کمچرب، بدون تخممرغ تهیه میشود.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 9 نفر:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1391 |
نظرات ()
همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر با نان جو استفاده شود دارای 22 تا 24 گرم فیبر است.
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
غذایی فوق العاده رژیمی برای کسانی که می خواهند لاغر شوند ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
سينه مرغ
300 گرم
جعفري خردشده
150 گرم
قارچ خردشده
100 گرم
رب گوجهفرنگي
دو قاشق سوپخوري
آرد گندم
دو قاشق سوپخوري
آبليمو
سه قاشق سوپخوري
زرشك
200 گرم
پياز
يك عدد
هويج
100 گرم
سيبزميني
80 گرم
روغن مايع
نصف پيمانه
نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ زرشک :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه سوپ زرشک ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
میگو جایگزین مغذی و لذیذی برای پروتئین گوشتهای قرمز است که نسبت به آنها در وزن مساوی، دارای کالری و چربی اشباع (جامد) کمتری میباشد.
مواد مغذی میگو
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
میگو و نکاتی دربارهی آن ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
سينه مرغ
يك عدد
پياز بزرگ
يك عدد
قارچ ورقه شده
100 گرم
جوانه ماش
100 گرم
سير
دو حبه
نمك، فلفل، سس خردل و روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه ی خوراک مرغ و جوانه ماش ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.
طرز تهیه :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم : برای 3 نفر
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی ) ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه اسکالپ میگو ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه خورش كدو و آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه اسکاچ مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
● طبخ غذا در حرارت بالا:
ویتامین C موجود در میوه و سبزیجات بر اثر حرارت پخت(کمپوتها) به شدت آسیب می بیند و افرادی که بر اثر مشکلات معده و دستگاه گوارش دائما از سبزی های پخته شده استفاده می کنند، اگر سبزی ها را در حرارت بالا طبخ کنند، قسمت اعظمی از کل ویتامین های موجود در آنها از دست می رود و دیگر مصرف آنها نمی تواند نیازهای ضروری شان را تامین کند.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
چه طور غذا بپزیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید . اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه ای را از قابلمه ای كه روی گاز دارید كوچكتر انتخاب كنید و روی اسفناج قرار دهید . با این كار اسفناج از ظرف بالا نمی آید.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
پختن اسفناج ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
مرغ تازه معمولاً بدون بو است، دارای رنگ شفاف و براق است.
مجید محرابی توانا، با تأکید بر مصرف بیشتر گوشت سفید (مرغ و ماهی) به جای گوشت قرمز، اظهار کرد: در صورتی که مرغ از فروشگاههای معتبر تهیه شود و در کشتارگاههای مجاز زیر نظر متخصصان بهداشت و دامپزشکی ذبح شود مصرف آن جای هیچگونه نگرانی ندارد.
وی در مورد احتمال آلودگی و فساد گوشت مرغ در فروشگاهها توضیح داد: هر ماده غذایی که تغییر رنگ و بو بدهد تا حدودی مشخص کننده فاسد شدن آن است.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
خانه و سبک زندگی ,
,
:: برچسبها:
در هنگام خرید مرغ دقت کنید ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله
●● در مورد ساندویچ، پیتزا و سوفله به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
نکاتی برای انواع ساندویچ ,
پیتزا و سوفله ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کوفته ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کوفته ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مرغ با پرتقال و ادویههای پر خاصیت، غذایی خوشمزه، دلچسب و سالم است که خانواده شما را شاداب نگه میدارد.
مناسب برای : 4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
نیم كیلو
گوشت ران گوسفند
2 عدد
كرفس متوسط
نیم كیلو
نعنا و جعفری
2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ كرده
یك استكان
آبلیمو یا آب نارنج
به قدر كافی
نمك و فلفل
طرز تهیه:
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
,
:: برچسبها:
خورش كرفس ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1391 |
نظرات ()